Menu

U14D 8M med knebent nederlag

image
Michael Storm
29. august 2021 kl. 19:07
Formpilen peger opad
U14Drenge
 
KFUM-Assens FC: 3-2 (2-2)
 
Så kom vi endelig igang med fodbolden vi kunne lige stille hold Idag og det kom desværre til at få en lille indflydelse på resultatet.
Vi kommer skidt igang hvor KFUM scorer 2 hurtige mål ved hjørne spark hvor vi bare står og sover og ikke tager ansvar det var en lidt hård start men stille og roligt får vi arbejdet os ind i kampen og Aksel tog bolden og løb ned mod mål og fik scoret så var vi igang Aksel måtte så lade sig udskifte pga smerter i hælen da var der spillet 7 min.
Vi havde forberedt os på dette så vi satte Olaf på mål og Magnus måtte ud og arbejde, Woer måtte på en bak og så skulle der kæmpes og det gjorde alle vi mangler dog noget skarphed foran mål men vi for scoret igen og så syntes jeg at vi var det bedste hold på banen men når vi ikke kan lukke kampen på de chancer vi få foran mål
Så bliver jeg altid bekymret for at vi laver en fejl og lige i denne kamp havde jeg den følelse at det hold der scorede næste gang ville vinde da modsatte hold ville falde sammen
Og det skete desværre 5 min før tid vi glemmer at gå til modstanderne og de løber lige igennem og scorer til 3-2, meget ufortjent syntes jeg.
Men det er også svært at finde et ekstra gear når vi ikke kan skifte ud, så som jeg sagde til drengene var kampen godkendt. Vi er bare stadig for flinke i vores spil og nu spiller vi U14 så behøves man ikke trøste modstanderen, når dommeren ikke har fløjtet.
Vi skal heller ikke hente bolden til modstanderen medmindre vi er bagud - vi skal turde sætte hovedet på bolden, ikke vende ryggen til på finter. Alt det skal vi fjerne stille og roligt.
 
Men det vigtigste vi skal er at stå sammen som et hold hvor vi kommer til kampene uden mærkelige afbud. Jeg fylder gerne bilen, hvis forældre ikke kan køre. Vi skal stå sammen nu. Alle spillerforældre skal motivere spillerne til at tage til kamp også selvom de ikke kan komme med - jeg skal nok passe på dem.