24. marts 2022 kl. 08:43
Velkommen til Nazar fra Ukraine
Assens U14 - Faaborg: 1-0 (1-0)
Efter vi måtte melde afbud i weekenden mod Nyborg pga sygdom blandt en del spillere.
Så tog vi imod Faaborg på kunsten i Glamsbjerg, vi vidste ikke hvad de kom med men kunne se de havde nogle meget store disp spiller på holdet og kampen blev meget fysik må man sige. Det blev ikke bedre da deres ene træner først fik gult, da han ikke var enig i et gult kort imod en af hans spillere, hvor der blev dømt straffe til os.
Og så i samme moment sagde han igen noget dumt imod dommeren og så var det rødt og bortvisning 😕dumt!
Emil blev sat til at sparke - bum 1-0.
Og så startede der også meget grimt sprog fra Faaborgs spillere hvilket igen kostede et gult kort.
(Ros til mine drenge I taler pænt til hinanden)
Vi gik foran ved pausen - her fik vi snakket lidt rettelser ind i forsvaret og blev enig om at kæmpe.
Og det skal jeg love for der blev gjort fra alle i dagens anledning 16 mand og 5 udskiftere - det har jeg aldrig prøvet før, men det var dejligt.
Og vi skal være ærlige - resten af kampen blev en forsvars kamp med kontra angreb. Her skal vi lære hvad vi gør når modstanderen er stærk og lige så hurtig som os.
Men Olaf og forsvaret stod virkelig godt i anden halvleg. Alle kæmpede r*ven ud af bukserne - flot drenge!
Vores nye ukrainske dreng Nazar fik en flot debut. Han er ikke så stor, men hold da op hvor han kæmper og kæmpe ros til alle jer drenge for den flotte måde i har taget imod ham jeg er stolt af jer 👏👏
Hvis der er nogle der ligger inde med et par fodboldstøvler i ca. str 38 og evt benskinner så skriv lige her på siden (Kenneth Edlefsen er størrelsen rigtig?)
Tilbage til kampen. De sidste 10 min er spil mod vores mål, men vi holder stand og vinder kampen 1-0. Vi ligger lige nu nr 1 i puljen -mega flot drenge 👏👏👏
Sidste kamp spiller vi på mandag i Glamsbjerg kl 17, info kommer Torsdag.
Tak til Jesper Kryger for at vi måtte få tiden på kunsten.