10. maj 2022 kl. 10:16
ERI - ASSENS 1-2

Mandag aften tog vi til Svendborg på endnu en lang tur
Efter turen derned klagede mange over mave problemer om det var fordi det var en kamp om at blive i toppen eller varmen ved jeg ikke.
Men jeg kunne se vi mødte et godt hold der spillede fint rundt med bolden vi kommer rimeligt hurtigt bagud 1-0.
Men vi får langsomt spillet os ind i kampen og har store chancer men det har modstanderen også Menda Naod så skyder på stolpen og Peyman Mustafa hurtigt er over bolden lykkedes det os at komme på 1-1.
Nu var vi inde i en god periode hvor vi skulle have lukket kampen men der gik et stykke tid før Willads kommer fri med bolden og trækker ind i feltet ,hvor han køligt lægger bolden i målmandens modsatte hjørne til 1-2 før pausen.
2 halvleg var vild - begge hold havde masser af chancer til at afgøre eller komme tilbage i kampen men bolden ville heldigvis ikke ind for nogle af holdene og vi tog sejren samt holder os i toppen som er meget tæt

God kamp drenge selvom i følte dommeren var imod jer det var han også på nær det straffe han ikke dømte imod os til sidst 😉