2-1 (57´) Amalie Stensdal

DEN METALE STYRKE SEJREDE...
Søndag formiddag havde AFC pigerne for anden gang i denne sæson besøg af de Sønderjyske piger fra Team VAB.
Et solbeskinnet Rema 1000 Stadion lagde en perfekt ramme for det som skulle blive en fantastisk kamp.

AFC pigerne havde noget som de skulle have revancheret i forholdet til holdenes første møde på samme stadion, hvor AFC sad tung på kampen, og Team VAB scorede på nærmest eneste chance de havde i kampen.
Dette scenarie skulle helst skulle ikke gentage sig i dagens kamp, så derfor fik vi i omklædningsrummet lagt en god "game plan" for dagen. AFC pigerne startede trods der sløvt mod et stærkt spillede Team VAB hold som spillede flot kombinationsspil hvilket gjorde at de kom frem til fornuftige chancer i starten af kampen.
Et skud fra kanten af målfeltet blev i først omgang parreret af Mathilde Hauge, og i efterfølgende opsamling blev bolden sparket ud af hænderne på hende og efterfølgende i AFC målet. Dommeren vurderer at Mathilde ikke har begge hænder på bolden.. Bom.. bagud 1-0 og pigernes tanker løb sikkert i retning af første kamp mod Team VAB.
AFC slog ikke bare op i banen, men kæmpede videre som om intet var hent, og spillede sig mere og mere ind i den meget lige kamp, og spillede sig frem til fornuftige chancer, som inden pausen godt kunne have udmøntet sig i en scoring.

2. Halvleg blev igen en meget lige affære med chancer i begge ende, men igen udeblev den forløsende scoring til AFC.
Med 10 min tilbage blev hele AFC truppen beordret helt frem på modstanderens halvdel af Cheftræner Kryger, og AFC pigerne trykkede virkelig på. Fra venstre fløjkant trak Thilde Pedersen ind i banen og hamrede udligning i kassen 5 minutter før tid.. FLOT..
Det "lugtede" rigtig meget af "et kryds" og en point deling, men NO NO.. AFC pigerne var ikke færdige.. i en hurtig omstilling fra egne række landede bolden hos Thilde Pedersen igen, og hun lagde et perfekt bold til en fremstormede Amalie Stensdal som overspurtede Team VAB´ bagerste spillere, og med et hårdt og fladt indersidespark hakkede den i kassen til slutresultat 2-1 til AFC.
Puuuhaaaa....

Sikke en afslutning som AFC pigerne gav det store fremmøde af tilskuere til dagens kamp. AFC pigerne viste i dag deres mentale styrke, og kom tilbage i en kamp hvor de til tider var under stort pres mod eget mål, men aldrig gav op til trods for at mange af pigerne fik et ordentligt "skrub" i ny og næ, og måtte en tur ud på sidelinjen til en lille pause.
Gode 3 point på kontoen i en "pligtsejr" som holder os midt i rækken.

Allerede kommende tirsdag er der kamp for Liga 1 holdet som skal spille en udsat kamp mod Fredericia KF som ligger i den øverste halvdel af rækken.
Vi glæder os allerede til det der på papiret bliver en meget svær udekamp, men AFC Purple Power lægger sig ikke bare fladt ned..