Menu

U13pigerne i Dalum

image
Søren Alexandersen
31. oktober 2021 kl. 20:52
U13 Piger Liga 1 Pulje 994
AFC- Dalum 0-5
0-1 Alma Gramm (18´)
0-2 Frøya Stubgaard (24´)
0-3 Nellie Gejel (36´)
0-4 Nellie Gejel (39´)
0-5 Frøya Stubgaard (42´)
OPERATIONEN LYKKEDES MEN PATIENTEN DØDE..!
Lørdag formiddag var der kamp for vores Liga 1 som at have holdt en god efterårsferie ift. kampe i turneringen skulle i kamp mod Dalum. Et hold som vi har spillet mod et hav af gange efterhånden, og ud fra de sidste mange opgør var det Dalum som sad med de fleste "Vinderkort" på hånden før dagens opgør på Rema 1000 Stadion.
I omklædningsrummet havde vi før kampen lagt en god "game-plan" som i kampen skulle føres ud i livet på banen. Fordelen ved at kende modstanderholdet godt, er at man ved hvad det er de kommer med af udfordringer mod AFC målet, og omvendt ved den tidligere AFC træner Rene Gramm som nu er assistenstræner for Dalum, hvad det er for et hold der gemmer sig bag de stribede trøjer.
Kampen startede ligeværdigt den første del af kampen, og spillet bølgende frem og tilbage i begge ender, men Dalum spillerene som er super gode spillere på alle positioner ventede toldmodigt på de små fejl som AFC pigerne ville lave når der blev lagt pres på og tempoet holdt højt.
Efter 18 min kom Dalum foran 1-0 på et flot gennemspillet angreb, og kort efter 2-0 på et hjørne som fik lov til at "sejle" nærmest direkte i kassen uden nogen indgriben.
Trods 2-0 ved halveg havde både piger og trænerstaben stadigvæk en stærk tro på at vi kunne være med i kampen og giver Dalum kamp til stregen og ikke bare "slå op i banen og overgive sig på forhånd.
I 2. halvleg blev der givet og taget i en fysisk kamp som kampen igennem holdt sig inden for rammerne af Fair Play hvilket gjorde det til en rigtig seværdig kamp at beskue fra sidelinjen. AFC pigerne havde trods en ihærdig indsats svært ved at holde bolden på egne fødder når de skulle skabe noget i det fremadrettede spil mod Dalum målet, men fik trods det skabt 3-4 gode målchancer, som dog ikke kastede en scoring af sig.
Anderledes var effektiviteten i den anden ende hvor 2-3 klassespillere fra Dalum var kyniske i der afslutninger og vilje til at udnytte hver eneste lille målchancer til en scoring, hvilket de også gjorde til fulde. Det var her den store forskel lå i dag, og generelt har ligget når AFC pigerne har mødt de 3 hold i toppen af rækken. Topholdene score hver gang de får chancen, det gør Assens pigerne ikke, og det er her vi skal blive bedre hvis vi skal matche disse hold fremadrettet. Det bliver der blandt mange andre ting arbejdet stenhårdt på til hver træning.
Jeg har efterhånden set mange kampe mellem Dalum og Assens, hvis ikke alle, og i dag spillede vi måske næsten den bedste kamp vi nogensinde har spillet mod Dalum (på nær et smalt nederlag i foråret på 1-0) men det kan man dårligt tro når man kigger på det nøgne slutresultat på 0-5 til Dalum.
Og det til trods for at vi på holdet i dag døjede med "småskader" og sygdom. Så samlet set lykkedes holdet i dag langt hen ad vejen med det ønske vi havde om hvordan vi gerne ville spille Dalum, men man må også nogle gange blot acceptere at tabe til et hold som vel ret beset er blandt de 3 bedst pigehold i Danmark pt.
En 2-0 eller 3-1 sejr til Dalum havde måske været mere retvisende for kampen i dag, men nu blev den 0-5 og det må både spillere og trænere gerne være skuffet over i dag, men så rejser vi os igen og kigger frem mod holdets næste kamp som er kommende lørdag på udebane mod at andet tophold KoldingQ.
I morgen Søndag spiller Liga 3 holdet deres sidste kamp i udendørssæsonen på Stadion i Assens kl. 11.00 mod Vindinge 2 og kan med en sejr sikre sig en 2 eller 3 plads i rækken som er et superflot resultat, så kom ud og hep...!
Vi ses på sidelinjen..!
Luk