1-1 Rachel Alkhalifa (41´)
2-1 Hadil M. Chahade (47´)
2-2 Mathilde Hansen (49´)
Søndag formiddag var de gævne piger fra Asssens FC på besøg i arbejdsbyen Munkebo som i nyere tid er kendt for det tidligere Lindøværft som sine velmagtsdage var en af de største arbejdspladser i Danmark, og vel nok den største på Fyn.
Inden dagens kamp lå Munkebo på en lunken plads i den nederste del af turneringen, og så skulle man tror at det ville blive en kamp hvor dagens 3 point var serveret på et sølvfad.. Men hjemmearbejde og research fra dagens kamptræner blev AFC pigerne formanet om at Munkebo rent faktisk var et rigtig godt Liga 3 hold som havde spillet tætte kampe med topholdene og i en enkelt kamp havde vundet ikke mindre end 15-1 over Næsby...
Så var vi advaret..! Men AFC var ikke dupperet over den melding og gik rask til sagen fra første fløjt, vi skulle have de 3 point..!
Spillet bølgende frem og tilbage i 1.halveg men mest fremad og AFC pigerne spillede sig frem til den ene store chance efter den anden, som desværre blev brændt på det skammeligste, men det var som om det kun var spørgsmål om tid før forløsningen kom.
Efter lidt klumpspil foran Munkebo målet 5 minutter før pause lagde U12 spilleren Mathilde Hansen en perfekt assist til debuterende Amalie S. Lenskjold som takkede med et fladt kontant skud til 1-0 sådan.. Så var vi i gang, og så med mål fra en debuterende spiller på holdet..!
Hvad pigerne fra værftsbyen havde drukket i pausen ved vi ikke, men det virkede fra 2. halvegs start kom holdet blæsende mod AFC målet med et massivt pres, og et hav af afslutninger, som AFC målmand Marie Holm havde stor andel af ikke blev vekslet til mål.
Men på sidelinjen kunne man fornemme at det ikke kunne blive ved med at gå godt, og i 41´minut udligning på et indlæg fra fløjen som blev skubbet over stregen med hoften.
Nu lugtede Munkebo "blod" samtidig med at AFC havde nok at se til i de bagerste rækker hvor hjemmeholdet rådede over et par rigtig gode fodboldpiger som til tider drev gæk med AFC´s bagerste kolonne. 6 minutter efter var den gal igen på et hjørnespark pandede Munkebo´s Hadil Chahade et flot hovedstød i kassen til 2-1 mens AFC pigerne måbende kigge på hvordan et perfekt hovedstød skal udføres..
Nå,...der måtte et par rokeringer og udskifter til, for at ryste posen på ny og finde tilbage det spil vi havde udført så flot i 1.halveg, holde bolden i egne rækker, og kombinationsspil skulle der til, og AFC fik igen gennemført fornuftige opspil.
10 minutter før tid endte et opspil i fødderne på Munkebo´s største og højeste forsvarsspiller, og alle troede chancen var tabt.. Undtaget banens mindste spiller AFC´s Mathilde Hansen (U12) som fik lusket bolden fra Munkebo spilleren, og efterfølgende afdriblede den tårnhøje målmand, og BANG .. KASSE-KLASSE....og 2-2
Assist og mål i samme kamp af spilleren fra U12 rækken.. Smukt.
Så remis i Munkebo, og en kamp som blev lige så svær som forventet på en meget "Langhåret" bane der til tider kunne snyde pigerne på banen. Kampen burde egentlig aldrig have blevet så spændende som den blev til sidst, for "festen" kunne AFC pigerne nemt have lukket allerede i 1. halveg med de mange brændte chancer.
Sådan skulle det ikke være i dag, og så skal man være glad for en enkelt point der gør at vi stadigvæk ligger nummer 1 i rækken. Flot at vores udviklingshold. 🙂
Nu er der kamp pause nogle weekender da der er en del hold som har trukket sig i turneringen, men det gør ikke noget, for så har vi god til at øve afslutninger og hovedstød til de næste kampe. 🙂