Menu

Tenniscifre på Stadion

image
Seerup
12. maj 2023 kl. 09:07
FRYGTELIG START AFGJORDE POKALDYST
Pokalsemifinale, U14 piger
Assens FC - Team Odense Q 0-6 (0-3)
0-1 Odense Q (1).
0-2 Odense Q (2).
0-3 Odense Q (24).
0-4 Odense Q (40).
0-5 Odense Q (47).
0-6 Odense Q (59).
Fundamentet vaklede som under et japansk hus få sekunder efter et jordskælv, da pokaldysten mod Odense Q blev fløjtet op. Og det hele vaklede, allerede inden betonen var størknet.
Stadionuret viste sølle to minutter, da Odense Q scorede til 2-0 (!) på et uheldigt selvmål, hvor bolden blev tyret op på Alberte Juuls pegefinger. Og så blev det op ad bakke resten af vejen.
Odense Q var klart bedst. Men et par Assens-mål havde nok været på sin plads. Og chancerne var såmænd også til det. Fx da en trænerdatter sendte bolden i retning af Kærum på et straffespark lige inden pausen, hvor en reducering måske ville have skabt lidt håb.
- Det, vi skal tage med os fra sådan en kamp, er, at det hold, der har tænding, som er oppe på tæerne og som er parate i alle situationer, vinder kampen. Men vi skal også tage med, at selvom vi laver fejl, skal vi ryste dem af os som en zebra ryster frygten ud af kroppen, når den lige har undsluppet en løve. Det er vigtig livslæring, sammenfattede trænerne efter kampen, mens de fik nervesystemet i ro.
Driftige forældre skabte den skønneste ramme om kampen med lækre og uimodståelige grillpølser. Det forlød, at der blev gnasket 120 pølser i sultne maver, og tiltaget blev også hilst særdeles velkommen af de to seniorhold, der i anledning af pigernes kamp var sendt op på den fjerneste træningsbane.
- Vi kigger fremad, rejser os i turneringen og buldrer videre mod den ultimative topplacering i vores række. Næste gang går det ud over Egebjerg, som vi møder på hjemmebane lørdag d. 20. maj fra kl. 10.30, sluttede trænerne.
Vel mødt til fodbold og grillpølser på REMA 1000 Stadion!
Luk