Menu

Sikker S1sejr over naboerne fra Haarby

image
Torben Wiimh
12. maj 2024 kl. 22:47
Træner Wiimh svært tilfreds med sit hold
Fredag aften var der derby på Rema 1000 Assens Stadion. Gæsterne var dem vi ikke kan udtale. da de skifter navn som vinden blæser. Pt går de vist under navnet Hårby.
Alt var klar til derby. Pølser på grillen, kolde øl i hanen, en lækker bane og en dejlig forårsaften.
Kampen var ikke uden betydning og vi spillede for at bevare førstepladsen i rækken, og så at det er den vigtigste kamp at vinde på hele året, da ingen vil tabe til de unævnelige.
Kampen startede og der gik ikke længe før vi kom foran 1-0, og så var vi i gang. Eller ikke rigtigt. de første 25 min var meget lige, Hårby stod dybt og kørte omstillinger når de kunne. De var vel også farligst i den periode. Men så gik gassen af Hårby og vi satte os mere på kampen med position og godt pres spil. Og den stod 2-0 ved pausen.
2. halvleg bliv aldrig spændende. og der stod AFC på det hele. Det 3. mål er værd at nævne. en lang bold på Berthel der lagde af med brystet første gang til Storm. der også på første berøring sendte Pelle i dybden, der så efter et par træk igen kunne ramme Berthel foran mål der sikkert lagde den ind.
AFC er dermed efter en sikker 4-0 sejre, mestre i lokalderbyet. Stor ros til drengene for en sikker sejr, tak til alle der kom og støttede drengene og tak til de frivillige der gjorde aftenen så fantastisk.
Der er altid en fornøjelse at Slå Hårby, Tak drenge.
Forza AFC.
Luk