Menu

Pige LIGA1 på besøg i Dalum

image
Søren Alexandersen
26. august 2021 kl. 08:51
Piger U13 Liga 1
Dalum - AFC 4-0 (3-0)
Onsdag aften gæstede AFC PINK POWER pigerne græsbanerne omkring det karakteristiske Vandtårn I Dalum.
Et hold som vi kender rigtig godt, og har krydset klinger med mange gange de senere år, og altid har spillet gode og lige kampe imod. Desværre har vægtskålen tydeligt de sidste kampe vippet over i Dalums favør. Set igennem et sæt næsten neutrale briller skyldes dette en langt større bredde i Dalum truppen, og til dels også et bedre teknisk niveau og taktisk forståelse af det ædle spil med bolden og to mål.
I de tidligere årgange og rækker som pigerne har spillet i, er vi kommet langt på den vanvittig fightervilje og energi som er vores varemærke, og hvilket vi heldigvis stadigvæk har. Men efterhånden er pigerne nu blevet så gamle, og har spillet sig i en række hvor netop spilforståelse og kvaliteten i spillet skal "sidde i skabet" i hver kamp for at kunne gøre sig gældende på dette niveau.
Små fejl på banen bliver straffet promte i Liga 1 og det har pigerne lige skulle vende sig til her de første to kampe i mini turneringen hvor kun 5 hold deltager med 4 puljer samlet. Første kamp mod Team VAB som vi blot taber 1-0 var holdet decideret uheldige, men i dag mod Dalum var der klasse forskel, og det må vi acceptere selv om det kan være svært for både spillere og trænere i kampens hede.
Men alle (pigerne) i hele truppen af U13 spillere arbejder godt til hver træningsaften på at løfte det tekniske niveau, og styrke den generelle spilforståelse, og for hver gang kan vi se fremgang hos mange, og vi som trænere forsøger at få det bedst frem i hver enkelt spiller til glæde for den samlede præstation på banen.
Når støvet og skuffelsen har lagt sig i morgen kigger vi alle fremad mod den kommende kamp på lørdag i Liga 1 hvor holdet hjemme møder ALS Q hvor der gerne skal 3 point på kontoen for at holde fødderne inde i Liga 1. Der er stadigvæk masser af smil på læben hos spillere og trænere, og det skal der blive ved med at være uanset resultatet, for det skal være sjovt at gå til pigefodbold i Assens, og som Christen Seerup altid siger: "Vi skal gå gladere hjem end vi kom"
Om det var tilfældet i dag skal jeg lade være usagt, men hvis ikke, prøver vi igen Lørdag hvor den får en over nakken på Rema 1000 Stadion fra kl.13.00 hvor vi håber på massiv forældre opbakning.
Søndag d. 29 August kl. 11.00 skal Liga 3 pigeholdet forsøge at fastholde deres nuværende 1. plads i rækken på hjemmebane mod Nr.Lyndelse/Søby- Vi glæder os allerede. 🙂
Så vi ses på sidelinjen...!