Menu

Otterup overløbet

image
Michael Storm
03. maj 2022 kl. 07:44
Hattrick af Peyman
Assens - Otterup: 3-0 (1-0)
 
Efter vores nederlag i sidste uge skulle vi prøve at rejse os igen, men jeg syntes vi har et problem med for meget pjat op til kampen - vi er simpelthen useriøse og det bringer vi med ind i kampen og er ikke klar fra start.
Vi spiller os til chancer men får den ikke ind og der skal gå 15 min inden Peyman endelig får scoret til 1-0. Vi har nogle problemer når modstanderne går lidt til os nogle bliver frustreret og det ødelægger vores spil og når man står offside ja så bliver det dømt og så skal det ikke kommenteres, det gider jeg ikke.
Vi får dog meget bedre fat i anden halvleg.
 
Og midt i 2 halvlegen får Peyman Mustafa en friløber og jeg når at råbe han skal koncentrere sig og med et roligt spark uden om målmanden lykkedes det flot mål til 2-0.
Nu får vi plads, og grunden til det er at vi spiller meget mere bredt som jeg har sagt før vi skal. Nu kommer vi igennem på kanterne og Aksel kommer igennem og ind i feltet hvor han gør lige det træneren vil se; han spiller meget uselvisk chancen større ved at lægge bolden mellem 2 forsvarere lige ind til en helt fri Peyman som scorer hattrick 3-0.
God kamp.
Tirsdag skal vi være klar til at kæmpe igen, for her få vi nok ikke så meget plads 😉
Vi ses 17.30 til Pokalkampen mod Næsby, med kickoff 18.30 på hjemmebane.
Luk