Menu

OB på besøg

image
Lars Bæk
24. august 2020 kl. 11:18
Skøn - men våd - dag på REMA 1000 Stadion

318 personer gæstede REMA 1000 Stadion på denne, skiftevis våde og solbeskinnede søndag.

Assens FC gav de yngste mulighed for at træne sammen med profferne fra OB. Alle de fremmødte spillere fik en på opleveren, da OBspillerne gik til opgaven med fuld koncentration og for dem var det ikke "bare" et besøg - spillerne fra Ådalen ville virkelig gerne lære fra sig - og ungerne tog imod.
Selve Seniorkampen mod vores egne S2spillere, fik den forventede udgang. Men vi fik vist at vi var opsatte på en god gang bold. Berthelsen havde et brag af en afslutning på OBs træværk efter kun 4 minutter og der blev vist mandfolkefodbold på vores midt og især i vores forsvar, hvor intet blev foræret væk. OB skiftede hele deres hold ud til 2. omgang og det trak tænder hos vore lokale spillere, der helt sikkert skal roses for en flot indsats. Både spillemæssigt og fysisk.
MotM: Keeper Trøjborg med flere rigtig flotte redninger.

Tak til OB for en professionel tilgang til ungerne, tak til alle tilskuere for flot fremmøde og eksemplarisk Covid-opførsel og en KÆMPE tak de (få) frivillige der sammen med AFCs bestyrelse fik båret dette store arrangement hjem.

Læs tillige fyldigt referat (og se fede billeder fra kampen) via link: https://fyens.dk/arti…/himlen-revnede-under-ob-show-i-assens