28. april 2022 kl. 06:58
Krogsbølle - Assens 2-1
Første udekamp skulle spilles i krogsbølle og der er langt.
Vi ankommer 30 min før kamp start hvilket måske lige var i underkanten for opvarmningen var for kort og vi kom ikke rigtig igang
Og så har vi fået en mani med at bruge tid på at kigge på modstandernes højde og nærmest blive lidt skræmt hvis de er højere end os , det er nok en forstærket effekt efter Strib som spillede voldsomt .
Jeg syntes vi starter lidt nervøst og kommer ikke rigtig igang men vi får dog et straffe efter lidt debat men anden spiller bliver Emil sat til at sparke han skud blev reddet af deres målmand.
Og så bølgede kampen frem og tilbage der var meget fysik og der har mangler vi altså noget vi er simpelt hen for flinke
Kort før pause kommer krogsbølle så foran med 1-0 på en bold der ikke rigtig kommer ud af feltet.
Efter pausen fortsætter vi med at løbe lidt bagefter og halvvejs i anden halvleg score de til 2-0 på et flot spark ude fra
Derefter begyndte vi at kæmpe og spille sammen og når vi gør det er vi gode og vi fik presset dem tilbage
Vi fik igen et straffe der igen blev begået mod Nicklas det satte jeg Rashid Hasan til at sparke og sikkert blev det sat ind 2-1
Nu pressede vi virkelig på og havde fortjent uafgjort men tiden var for kort og det lykkedes ikke.
Men som vi har snakket om så villle der komme et nederlag på et tidspunkt og det var nu så op på hesten igen vi kan sagtens være med når vi kæmper.