Menu

Langskudsmål bag flot udesejr

image
Seerup
27. april 2023 kl. 09:06
U14pigerne giver den gas
U14 piger, turneringskamp
Korup-Ubberud (KUU) - Assens FC 0-1 (0-1)
0-1 Josefine Marie Larsen (11).
Der var tale om en sand forløsning, da Josefine Marie Larsen efter blot 10 minutter af den svære udekamp i Korup tyrede bolden op under overliggeren på et DRØN af et langskud. Drømmemålet blev kampens eneste og dermed afgørende for udfaldet.
Assens-pigerne skulle bygge videre på 3-0-sejren sidste weekend over Næsby, hvor spillet flød rigtig godt. Men KUU-pigerne gik virkelig til stålet og var i flere situationer ved at tage pippet fra Assenspigerne. Men tryk avler modtryk, og derfor måtte pigerne fra Vestfyn kvinde-sig-op og give igen med hårdt spil og tacklinger, der sang i knoglerne.
Store stadions bliver vandet inden kampene, og denne mandag aften var ingen undtagelse i Korup. Regnen silede ned under opvarmningen, men trods væde i luften brændte ilden i øjnene på pigerne.
De mange tunge træninger i de kolde måneder kom til sin ret denne aften, for der skulle virkelig slides for hver eneste bold, hvis det gode og hårdt fightende hjemmehold skulle holdes i skak.
Langskudsmålet gav et lille overtag men ikke mere end at nerverne hos trænertrioen hang som løse garntråde i en maskinstrikket poncho med kvaster.
- Det er vildt. Jeg ved ikke, om det er fordi jeg fryser lidt eller er sulten. Men jeg ryster sgu lidt, og det er nok mest, fordi det er sindssygt spændende, forklarede Jesper Kryger midt i 2. halvleg.
På banen kæmpede alle for hinanden, og selvom både Martha Seerup og Alberte Stensdal sled sig til chancer, dulmede det ikke nerverne nævneværdigt hos de hårdt prøvede trænere.
Da ærten i dommerens fløjte endelig trillede for sidste gang, drog Assensdelegationen derfor et lettelsens suk, knyttede næverne og lykønskede hinanden og pigerne med den fede sejr. For det var i sandhed en fed sejr at kæmpe sig til!
- Det er nu anden kamp i træk, at vi spiller til 0 i forsvaret. Det er vigtigt, og det er mega godt forsvaret af alle på banen, mente Heino Pedersen, da han evaluerede slaget.
Trænertrioen er ikke bare glade - de er også meget stolte.
Over spillet.
Over indstillingen.
Over kammerateriet på banen.
Over det smukke spil med livsvigtige stikninger til angriberne.
Over det rolige forsvarsspil.
Og ikke mindst over sejren i Korup, fordi de har et godt hold.
Lørdag spiller pigerne mod Vindinge. Kampen fløjtes op kl. 10.30.
Vel mødt!
Luk