Menu

JAN MØLBY TIL ASSENS

image
Lars Bæk
30. september 2019 kl. 06:51
Foredrag i Arena Assens 13. november
Det er med slet skjult stolthed, at Assens FC i samarbejde med Jan Lewandowski, Vang&Karlskov og Arena Assens kan præsentere tidl Landsholds- og Liverpool FC stjerne, "The Great Dane" - JAN MØLBY i Arena Assens.
Mølby kommer forbi Arenaen onsdag d. 13. november, hvor han i ca. 2 timer fortæller anekdoter og spændende historier fra sin tid som fodboldspiller på allerhøjeste klub- og landsholdsniveau.
Billetter: 250,- inkl. moms. 
Billetter sælges online via Arena Assens på mail info@arena-assens.dk eller https://www.arena-assens.dk/alle-arangementer / Arena Assens: 6471 1820.
Salg af fysiske billetter foregår via VESTMARK, Nørre Allé 22 / INTERSPORT, Østergade, begge Assens, fra mandag d. 30. september kl. 10.00.
Der er ialt 350 billetter i salg til dette spændende event og der vil være små overraskelser til publikum under foredraget. Bl.a. kan man på billetten vinde en Liverpool trøje, signeret af Mølby himself. 
Der vil være mulighed for køb af øl/vand/kaffe/sandwich.

Foredrag med Jan Mølby – The Great Dane Live

Dato: Onsdag den 13. november 2019
Klokken: 19.00 - 21.00 (dørene åbner kl. 18.00) - unummererede siddepladser.
Sted: Teatersalen, Arena Assens. Rådhus Allé 25, 5610 Assens

- Kun de færreste danske fodboldspillere har haft en karriere, der kan måle sig med Jan Mølbys. På 12 sæsoner vandt han tre engelske mesterskaber og tre FA Cup-finaler med Liverpool FC, hvilket har givet ham legende-status i Beatles-byen. I denne periode spillede "The Great Dane" sammen med flere af datidens største profiler som Kenny Dalglish, John Barnes og den faste værelseskammerat Ian Rush. Det har kastet masser af uforglemmelige øjeblikke af sig både på og uden for banen – øjeblikke som Jan Mølby eksklusivt går i dybden med i sit foredrag. Hør blandt andet Jan fortælle om: - ”Da Kolding IF solgte mig, var det en kæmpe skuffelse. Jeg ved ikke, hvad økonomien i det var, for det var nogle røvere, der solgte mig og nogle røvere, der købte mig”.

Eller dengang, da Bruce Grobbelaar måtte sys med 30 sting inden VM-finalen for klubhold, eller da Mølby slog syv tænder ud på Upton Park. Få også svar på, om Jan Mølby stadig har en butler, og hvorfor han ikke var på julekort med Richard Møller Nielsen.

Og bare for en god ordens skyld skal det nævnes, at der ikke er adgang for folk i Manchester United-trøjer…  ;-)


Ses vi den 13. november i Arena Assens?