Menu

Hæderspris til Aksel Greve

image
Lars Bæk
22. februar 2018 kl. 22:49
Flot tale af DBUFYNs formand

På årets generalforsamling - referat af denne, senere - fik et af vores medlemmer, den flotteste pris en frivillig kan få: DBUFYNs Sølvemblem.
AKSEL GREVE var tydeligt rørt da han - fuldt fortjent - modtog hædersprisen, efter en flot flot tale af DBUFYNs formand, Bjarne Christensen.

Bestyrelsens indstilling lød således;

Klub: Assens FC
Navn: Aksel Greve Hansen
Fødselsdato: 26-01-1943 (75 år)

Lederposter: 
Aksel var først træner for miniputter og mikroputter, og blev efterfølgende formand for klubbens ungdomsudvalg i flere år i 1980'erne, og som følge deraf var han med i bestyrelsen - helt op i 90'erne. Bestyrelsesmedlem i åreme 1970-82 (ungdomsformand) og igen bestyrelsesmedlem 1990-94.
Mikroputtræner 1976-77.
Mini- og lilleputtræner 1977-78.
Holdleder for AFC Oldboys/Grand Old Masters 1978-2018.
Æresmedlem i Assens FC.

Øvrige oplysninger:
Aksel er oprindelig Ebberup-dreng. Kom til Assens og spillede på førsteholdet i de glade dage i Fynsserien, senere 4. division, 3. division og Danmarksserien. Topscorer i de fleste år. Blev senere bestyrelsesmedlem, ungdomstræner, og han var en kæmpehjælp ved de populære Perlefester og Willemoesfester, som skaffede i tusindvis af kroner til klubben. 
Er i dag æresmedlem i klubben, speaker ved førsteholdets kampe - og så er han jo en fantastisk leder af Gran Old Masters afdelingen, som han har drevet til en fantastisk succes. Grand Old Masters sluttede på en flot 3. plads i sæsonen 2017.
Han er holdleder, følger træningen, skifter ud ved kampene o.s.v., sørger for mad, ligger tøj parat til spillerne og så videre, og så videre. "Han har været klubben en god mand, som jeg (Helge Desler) har kendt i alle årene, og spillet sammen med siden 1960'erne. Han fortjener et hædersbevis". Og det er bestyrelsen for Assens FC fuldstændig enige i.

Stort tillykke, Aksel.