1-0 Thilde Pedersen (11).
2-0 Thilde Pedersen (28).
3-0 Mathilde Hansen (35).
4-0 Silja Kryger Falden (52).
- Hvis vi vinder i dag, kan vi gå og glæde os over sejren helt til april måned, hvor den nye sæson begynder igen. Men taber vi, vil vi ærgre os over nederlaget i månedsvis, for vi er aldrig bedre end den sidste kamp, lød det i Søren Alexandersen oplæg til kampen.
Trods Halloween-udmattelse hos en del af pigerne var der tænding på samtlige cylindere som på en klassisk Ford Mustang med V8-motor. Gnisten var præcis og regelmæssig, så derfor blev de stakkels Vindinge-piger presset helt i bund fra første fløjt fra alle Assens-pigerne.
Assens har i denne sæson tilspillet sig utallige målchancer men kun scoret på omkring en tiendedel af de mest oplagte - og denne søndag var (desværre, red.) ingen undtagelse. Thilde Pedersens mål efter lidt klumpspil var derfor forløsende, og især målet til 2-0 lige inden pausen fik glæden til at boble hos trænerne.
Hvorfor? Fordi det var en hård, præcis og flad inderside ved fjerneste stolpe, som vi prædiker til hver eneste træning.
Efter pausen fortsatte den ensidige forestilling. 3-4 skud på stolperne, 5-6 gode redninger fra Vindinge-keeperen og 7-8 skud, der sneg sig lige forbi målet.
3-0-målet kom på en ripost fra en midterforsvarer, som Silja Kryger Falden var hurtig til at straffe, og unge Mathilde Hansen lukkede efteråret med en sidste scoring.
Efter 8 kampe ender Assens FC på en delt 2. plads med KUU, som undgik et nederlag til rækkens tophold, Krarup/Espe ved at spille 0-0.
- At vi ender i toppen af rækken er meget mere end godkendt, for vi har været oppe mod nogle stærke hold, der burde spille en række højere. I har virkelig noget at være stolte af, for I har gjort det super godt, sluttede trænerne.
Selvom der ikke er flere kampe i denne sæson, fortsætter træningen udendørs mandag og onsdag i et par uger endnu, fordi Liga 1-holdet endnu mangler to kampe.