Menu

Allested med overhånd

image
Michael Storm
09. oktober 2021 kl. 16:23
U14 Drenge
 
Allested - Assens 3-1
 
Dagens kamp var mod topholdet i Allested vi vidste det ville blive svært, men Idag kunne jeg mærke under opvarmningen at vi var klar - alle var koncentreret, super godt drenge.
 
Vi vidste at Allesteds anfører var ham vi skulle pakke ind det blev Magnus opgave vi snakkede også om at vi ikke skulle give hjørnespark til dem.
Og netop det kom til at koste de fik et hjørne spark og her glippede Magnus markering af anføreren og når vi ikke tør sætte hovedet på så går det Galthan steg til vejrs og pandede bolden i mål og så var vi igen bagud - træls.
Men vi kæmpede og spillede godt vi er bare ikke skarpe foran mål.
2 halvleg tog vi kampen i vores hånd og på direkte frispark scorede Rashid Hasan og så syntes jeg vi havde kampen og uheldige Aksel har et skud som triller fra den ene stolpe til den anden på stregen bag målmanden og går i spil igen havde vi været heldige og scoret der var kampen blevet vores men heldet vil bare ikke gå vores vej i denne sæson øv .
Og så sker det der snart er blevet vores varemærke; vi laver store fejl til sidst og så får de 2 nemme mål de sidste 10 min og her må jeg bare sige at hvis vi ikke snart tør sætte hovedet på den bold, så vil vi hele tiden løbe efter vores modstander da det giver mindst 6 farlige chancer i hver kamp. Idag kostede 2 mål, fjerner vi dem var kampen vores.
Og når vores angriber og fløje ikke kan score bliver det svært og det er synd, for I dag fortjente I det ene point.
Jeg tør ikke tænke på den dag hvor vi virkelig rammer dagen og modstanderne ikke har en spiller vi frygter og ikke kan stoppe!
 
God weekend drenge 😊