Menu

AFC og PUMA/Intersport forlænger

image
Lars Bæk
19. april 2022 kl. 15:31

Det er med stor glæde og tilfredshed at kunne meddele at Assens Fodbold Club (AFC) og PUMA DANMARK, er nået til enighed om endnu en ny og optimeret tøj- og udstyrsaftale. Aftalen er gældende for de næste 3 sæsoner og sikrer at samtlige hold i Assens FC spiller i kvalitetssportstøj fra PUMA i sæsonerne 2022-24.

Med AFC’s aftale kan PUMA i 2022 holde 37års "AFCjubilæum" og er dermed en af de ældste og længstløbende samarbejdsaftaler som den tyske tøjleverandør, har haft her i landet.

Og det med stor tilfredshed for begge parter, at den nye aftale er indgået, udtaler Sten Larsen, Team Sport Manager hos PUMA DANMARK A/S og samtidig lokal Assensdreng samt mangeårig keeper på 1.holdet i AFC, som havde Assens FCs repræsentanter, Thomas Vestmark og Lars Bæk overfor sig, da aftalen blev forhandlet på plads.

Assens FCs sponsorgruppe udtaler: ”Det er selvfølgelig vigtigt at vi, med så stor en aftale for AFC, har troværdige samarbejdspartnere over for os i forhandlingsøjemed. Det har vi helt sikkert i PUMA DANMARK, som igennem en rigtig lang årrække har leveret spillesæt og øvrigt sportsudstyr til vores klub.

Samarbejdet har altid forløbet fuldstændig gnidningsfrit og der har aldrig været nogle problemer. Hver gang vi har mødtes med PUMA har det været med åbenhed, ærlighed og smil på læben. Desuden indeholder den nye aftale nogle rigtig spændende elementer og nye tiltag, som vi vil glæde os til at præsentere i nærmeste fremtid via klubbens sociale medier", bl.a. ”kvartalstilbud” til alle i AFC.

 

På PUMA DANMARKs vegne udtaler Sten Larsen i øvrigt: "Vi glæder sig også til det fortsatte samarbejde, da vi ser vores egne målsætninger matche godt overens med Assens FC’s, hvor de vægter glæde, passion, fællesskab og fight. Glæde er for eksempel en værdi som går igen hos både Assens FC og PUMA. Desuden passer AFCs værdier som glæde, fællesskab, passion og fight rigtig godt sammen med PUMAs værdier som modig og målrettet".

INTERSPORT ASSENS, v/ Lasse Reeder sørger for tryk på tøjet og direkte levering til Assens FC.