Menu

Årets AFC'er 2020

image
Lars Bæk
22. august 2021 kl. 17:54
Prisen gik til en af de mange frivillige
Vi må ikke glemme at vi i AFC også har fået kåret ÅRETS AFC'er 2020.
Formand Lars Peder Larsen udtalte til generalforsamlingen, følgende:
Det er altid en udfordring og oplæg til en sund diskussion, når vi fra bestyrelsen skal finde Årets AFC’er. Det pågår altid hen imod de sidste bestyrelsesmøder og tit er buddene mange.
Hvilken spiller, hvilken leder, hvilken træner kan man bringe i spil. Hvem har bidraget med hvad, skal det være en ny klubperson - en der måske forlader os, en forælder - eller…?
Til titlen i år, har vi valgt at se lidt bredere ud over vores AFChorisont.
En af de dér lidt "grå eksistenser", dem man måske ikke sådan lige lægger mærke til, dem der arbejder for klubben, men som ikke ses, men mest fordi vedkommende ikke er den type, der gør opmærksom på sig selv.
Personen har været en del af AFC så længe vi kan huske. Som træner, som leder, som dommer, som frivillig.
Har stået på Stadion, længe får vi andre bare var stået op! Fået kridtet - slæbt mål - smidt og samlet kegler og sprunget til, når andre, af anden årsag har meldt forfald, uanset om det er regn, sol eller sne. Fejer så det altid ser godt ud, når man ankommer til Stadion. Sørger for at de mange sponsorbander er pæne og rene og at OB får alt det de ønsker, når de besøger vores klub.
Kære alle. Jeg håber alle vil give en varm hånd, når vi fortæller at bestyrelsen har valgt en af vore mange vigtige frivillige i AFC, LARS KARLSEN til Årets AFC’er 2020.
Stort tillykke!