Lars Dahlstrøm
03. april 2023 kl. 09:05
Vigtigt point i premieren
✅ første stik!
Premiere kampen for Assens FC senior 1 AS kval på en sol flot, men kold søndag formiddag, endte med et fuldt ud godkendt resultat.
KRFK kom i traditionelt forstand, med den type spil vi vidste de mestrede så godt. Blindt opspil på kanter og indlæg, der gjorde det onde ved os efter bare 3 minutter. Flot opspil og desværre et flot mål til værterne.
Der var optræk til flere chancer, men kampen blev mere lige uden der dog blev skabt mange chancer, selvom værterne havde de største halve muligheder.
Det lavede Søren P. S Strobel dog om på med en perle af en afslutning, med en assist af Christian Larsen efter et lille overtal i spillet mod slutningen af 1. halvleg.
2.halvleg bød på ret lige spil og dueller, hvor værterne stadig havde et lille overtal på bolden og kom til flere muligheder, hvilket dog blev afvist flot af Patrick Larsen, der også fortjent tog MOTM Titlen.
Vi havde dog flere rigtig gode chancer, men fødderne manglede en smule skarphed og stolpen var desværre ikke med os, da Jeppe Danielsen 10 min. før tid var tæt på.
Det første af mange point tages med retur til den vestfynske hovedstad i en fair spillet kamp og resultat 1-1.
3” 1-0 ukendt KFRK
37” 1-1 Søren P.S Strobel ass. Christian Larsen
Vi drager endnu en gang på en lang udebane tur den kommende fredag mod Tårup IF med kickoff kl.11.00.