Menu

Vindinge overvundet

image
Alexandersen
07. maj 2021 kl. 09:08
Sikker U12Psejr
U12 Pige C-Rækken
AFC - Vindinge IF 5-2 (3-1)
1-0 Alberte Stensdal (5´) Assisst Carla Hald
1-1 Ukendt (13´)
2-1 (14´) Ellen Christensen
3-1 (28´) Kathrine Blicher
4-1 (38´) Selma Rosenkrands Alexandersen
4-2 (43´) Ukendt
5-2 (60´) Selma Rosenkrands Alexandersen / Kathrine Blicher
Torsdag aften lykkedes det endelig at få afviklet en af de mange Corona udsatte kampe, og denne aften gæstede holdet fra Vindinge vores flotte Stadion hvor der til dagens kamp var mulighed for at få tilskuere, noget en del forældre gjorde brug af denne aften i sikker afsted. De kunne opleve en intens kamp, hvor Assens pigerne fra starten satte sig hårdt på kamp og chancer.
Den store viser havde kun drejet 5 gange rundt før bolden lå i modstander målet på et flot skud af Alberte Stensdal på assist af Carla Hald. På en af de ganske få chancer i kampen til udebaneholdet fik de lusket bold ind bag Assens keeperen til 1-1
En udligning AFC pigerne hurtigt rystede af sig hvor Ellen Christensen på det efterfølgende angreb bankede bolden i kassen til 2-1 og Assens pigerne satte sig igen tung på kampen om midtbanen og spillede sig frem til gode chancer. Dette udmøntede sig i en fin 3-1 scoring kort før pausen sat ind af Kathrine Blicher.
Efter en "pep-talk" i halvegen kom Assens ud fra omklædningsrummet med ild i øjnene, for nu skulle kampen "lukkes" hvilket den reelt blev da holdet angriber Selma Rosenkrands Alexandersen klappede et fint mål ind ved stolpen til 4-1
Det virkede som om den silede aften regn efterfølgende trak lidt af spillelysten ud af AFC holdet som røg ned på flade fødder, for en hurtig omstilling til Vindinge holdet gav en reducering til 4-2.
Men forårets første sejr var reelt aldrig i fare og i det "døende" minut før aftenens dommer kunne puste i fløjten for sidste gang løb Kathrine Blicher og Selma Rosenkrands Alexandersen en skud ripost over stregen i Vindinge målet til resultatet 5-2 til AFC.
3 gode point på kontoen, efter en del tætte kampe som tidligere var faldet ud til modstanderens fordel.
Men flot piger,, så er vi i gang og glæder os over sejren de næste dage, inden vi begynder at se frem mod søndagens kamp mod Næsby som spiller kommende Søndag kl. 13.00. Som efter planen igen spilles på Assens Stadion, hvor forældre er velkommen efter gældende Corona-regler.
Vi ses på sidelinjen..