Menu

U12Pigerne tromler derudaf..

image
Søren Alexandersen
11. april 2021 kl. 17:42
Fortsætter sidste sæsons stime
Turneringskamp U12 Piger A-Rækken.
AFC - Næsby 10-1
1-0 (1´) Martha Seerup
2-0 (6´) Marie Holm
3-0 (12´) Kathrine Holm
4-0 (14´) Ella K. Dahlstrøm
5-0 (19´) Martha Seerup
6-0 (22´) Martha Seerup
7-0 (24´) Martha Seerup
8-0 (27´) Silja Falden
8-1 (30´) Ukendt spiller
9-1 (39´) Kathrine Holm
10-1 (46´) Josefine Larsen
Så fik vi efter langt tids vente endelig taget hul på turneringskampene for vores unge U12 pigespillere som i denne første kamp skulle møde et lidt ubeskrevet blad fra Næsby. Historisk set har vi altid haft et godt tag på holdet fra "udkants Odense" , men det er et stykke tid siden vi har krydset klinger på A-niveau som vi gjorde i dag.
Vi har spillet nogle ganske lovende træningskampe op til turneringsstart, og med det i mente følte vi os godt klædt på til kampen.
Pigerne fulgte fra starten til punkt og prikke trænerstabens anvisninger om presbold fra første minut på trods af at Næsby samlet set var os overlegne i højde og fysik.
Vi arbejder meget med det mentale element også i denne sæson, hvilket betød at pigerne i dag spillede med en mental overlegenhed og med stor fokus på den opgave der lå foran dem, så at modstanderen var højere og mere fysik skræmte ikke AFC spillerne, især ikke efter vores træningskampe, hvor vi nærmest kun har mødt U13 hold som har været holdet fysik overlegen.
Stopuret havde knap nok rundet et kvarters spil før kampen reelt set var afgjort med en føring på 4-0, på en lille håndfuld flotte mål. En score som var fordoblet ved halveg, med et enkelt "trøstemål" til gæsterne fra Næsby. Når man er så meget foran gælder reglen om at modstanderholdet må sætte ekstra spillere på banen for at få en mere lige kamp.
Denne regel betød at vi hele anden havleg spillede mod 10 Næsby spillere, hvilket gjorde kampen en anelse mere jævnbyrdig, uden det dog på noget tidspunkt gav farlige situationer i AFC´ målfelt, dertil stod vores forsvar alt for godt og klogt uden nogen slinger i valsen overhovedet.
Til trods for det høje antal Næsby spillere på banen formåede AFC pigerne stadig at spille nogle rigtig flotte angreb igennem, og evnede endda at nette 2 gange yderligere inden dommeren kunne fløjte kampen af til en stensikker premiere sejr på hele 10-1 til AFC pigerne.
En dejlig måde for både spillere og trænere at komme i gang på, og vil tilskriver sejren til det hårde forarbejde pigerne har lagt for dagen, siden vi tidligt på året fik græs under støvlerne for første gang.
Næste weekend venter der allerede en stor mundfuld af en kamp, hvor holdet skal en tur til Marienlyst. Det bliver formentlig en lidt anden kamp end den i dag, da vi kan forvente at møde et super godt hold med mange dygtige individuelle spillere på holdet. Marienlyst er et hold vi generelt spiller meget lige kampe med, men de seneste kampe har det været Odense holdet som har trukket de længste strå mod AFC.
Spændende bliver det om vi til denne kamp om vi kan sætte holdet så flot op som i dag, for er pigerne ligeså klar som de var i dag får holdet fra det nordøstlige Odense noget at se til.