Menu

U12piger med knebent nederlag

image
Søren Alexandersen
18. april 2021 kl. 20:46
Taber til forventet tophold
Piger U12 C-Række
Nr. Lyndelse/Søby FC - AFC 2-1 (1-1)
1-0 (4´) Ukendt Spiller
1-1 (28´) Josefine M. Larsen
2-1 (54´) Ukendt spiller
Foråret bød i den grad AFC holdet velkommen da de søndag formiddag i kirketiden spillede sæsonens første turneringskamp mod Carl Nielsens bys-børn fra Nr. Lydendelse/Søby.
Der var smil på læben og glimt i øjet på alle spillere på banen, og man kunne nærmest fornemme at alle glædede sig til at komme i gang for alvor.
Det blev gået til stålet fra første fløjt, og der blev givet og taget i begge ender til at starte med, men en lang stikning fra modstanderholdet gav en overtals situation i den forkerte ende og pludselig var vi bagud med 1-0.
Vi havde før kampen talt om netop denne situation, at vi ikke skulle gå i panik eller hænge med hovedet, så AFC pigerne kæmpede bragt videre i en meget jævnbyrdig kamp. Langsomt fik de pink piger fra Assens mere og mere overtag i spillet og fik langt et tungt pres på Nr.Lyndelse/Søby hvilket fortjent førte til en udligning kort før pausen sat ind af Josefine M. Larsen.
I pausen fik vi lavet nogle få rokeringer, og AFC holdet satte sig nu massivt på kampen, hvor modstanderholdet kun levede på lange bolde frem til et par hurtige og velspillede frontløbere. AFC pigerne fik spillet sig frem til fine chancer, men ind ville bolden desværre ikke.
I slutningen af kampen hvor hjemmeholdet ingenting har haft mod AFC målet, spiller de sig frem til et hjørnespark som bliver sparket hårdt ind foran målet, hvor en Nr.Lyndelse spiller rammer bolden med hoften og triller i kassen til 2-1.. Udtur.. Total Udtur, og særdeles ufortjent, men sådan kan fodbold desværre også være.
I de "døende" minutter skubber vi alt frem og trykker igen på for at skabe det udlignende mål, og indenfor 3 minutter spiller AFC sig frem til tre 100 % chancer hvor fine indlæg fra fløjspillerne blot skal honoreres med det kendte indersidespark, men i 2 tilfælde kommer Assens spillerne et sekund for sent, og den sidste chance formår vi at sparke tæt forbi højre stolpe..!
Kan man ikke omsætte så store chancer til scoringer bliver resultatet derefter, og vi må desværre indkassér et lille nederlag mod det som jeg gætter på bliver et af turneringens førerhold.
Til trods for nederlaget spiller vi en fin kamp, og kører fra kampen med æren i behold, smil på læben og glimt i øjet 🙂
Onsdag aften spiller AFC C-holdet igen kamp, denne gang en udsat kamp på hjemmebane mod Egebjerg kl. 18.00 hvor holdet nok skal være klar igen til at byde op til kamp.