Menu

U12P med sjældent nederlag

image
Seerup
13. maj 2021 kl. 01:37
Dalum var for stærke
U12-piger, A-rækken
Assens FC - Dalum IF 0-1 (0-0)
0-1 Nellie (33).
Det er aldrig sjovt at tabe. Og slet ikke til arvefjenderne fra Dalum. Men når forstadsklubben stiller med deres elitehold, som i efteråret vandt det uofficielle DM-stævne i Stensballe og stadig regerer blandt kongerigets bedste hold, kan et smalt 1-0-nederlag godt fordøjes.
Ret skal være ret - Assens-pigerne tilspillede sig kun ganske få chancer. Men det gjorde Dalum også, og de skud, indlæg og hjørnespark, som Dalum havde, plukkede målpige Mathilde Hauge Christensen ned som modne æbler en efterårsdag.
Taktikken var vanen tro en Klopptimistisk tilgang med total presfodbold over hele banen. Det er en taktik, der river i lungerne og giver mælkesyre helt ud i fingerspidserne. Men den gør også, at modstanderne aldrig får ro.
Dalum slog sidste weekend Marienlyst med 9-0, fordi de fik lov til at spille bolden rundt. Det fik de ikke denne skønne maj-aften på Assens Stadion, hvor 72 tilskuere overværede den højspændte kamp.
Der skulle en dommer fra øverste hylde til at styre løjerne, og den opgave løftede navnkundige Peter Brix op i niveauer som sjældent set i børnerækker.
Efter en målløs første halvleg, lirkede Dalum kampens eneste scoring ind kort efter pausen.
- Det er et pismål, de får scoret, lød det ganske bramfrit fra Søren Alexandersen, da kampen blev evalueret. Og det var det.
Dalums store stjerne, Nellie, driblede ned mod Olivia Rosenkrands Alexandersen. Hun satte en tackling ind på det rigtige tidspunkt, og situationen var egentlig afværget. Men Dalum-sputnikken smuttede alligevel ind i ingenmandslandet mellem forsvaret og målmanden og prikkede bolden ind fra en spids vinkel. S.A.T.A.N.S.!
Det var generelt en kamp, hvor der blev gået til stålet. Ella Dahlstrøm vaklede ud efter en knaldhård skuldertackling, Martha Seerup fik en albue lige midt på næsen og en af Holm-søstrene humpede hjem med et blodigt knæ, fordi en støvleknop havde været for tæt på. Men der blev givet alt, og derfor var det virkelig TOPUNDERHOLDNING.
- Vi er så stolte af jer. I havde fuld fokus på kampen fra første sekund, I trådte ind på anlægget. Koncentration under den mentale peptalk, god og seriøs opvarmning og ild i øjnene under hele kampen. Sådan spiller man op med et af Danmarks bedste fodboldhold, for det er dér, I befinder jer, sluttede Jesper Kryger.