Menu

U11: 3 kampe - 3 sejre

image
Iversen
18. april 2021 kl. 15:20
Knægtene var tidligt ude af fjerene
Update fra søndagens U11stævne...⚽️⚽️⚽️
 
Dagens flotte forårsvejr, var noget af en kontrast til sidste weekends kampe i snevejr...!☀️ derudover havde vi fornøjelsen af at skulle tidligt ud af fjerene til morgen, og afsted mod Rantzausminde. Da vi trillede hjemmefra sagde GPS`en 1 time og 16 minutter - til sammenligning tager det “kun” 1 time og 11 minutter at køre til Skanderborg...!
 
Den lange køretur havde ihvertfald sørget for at drengene var helt klar fra første fløjt, og et godt spillende Tåsinge-hold blev i første kamp holdt helt fra at score mod os, til trods for at de havde bolden mere end os det meste af tiden. Et super gennemspillet angreb gav dog kampens enlige mål til os.
Næste kamp var lokalopgør mod Ebberup, her havde vi bolden mest, men fik ikke rigtig omsat overtaget til de helt store cancer. Først i 2. Halvleg lykkedes det at få bolden banket i kassen.
 
I sidste kamp mod værterne, kom vi bagud efter kort tid, og fik kun lige udlignet inden pausen. 2. Halvleg sad vi på det meste og lagde afstand med et par hurtige mål.
 
Dagens flotte resultater...:
Assens FC - Tåsinge 1-0
Assens FC - Ebberup 1-0
Assens FC - Rantzausminde 5-2
 
3 kampe = 3 sejre og igen mega ros til drengene for at spille flot fodbold samt vægte kammeratskabet højt...!⚽️🤓