Menu

U10Piger til Kerteminde Cup

image
René - Britt
02. juli 2018 kl. 13:36
Hyggelige dage i Amandabyen

Så blev det tid til at AFC´s U9/10 piger skulle til Kerteminde Cup.

Vi drog afsted 9 piger, træner og et par mødre. Vi skulle møde Havdrup som det første hold fredag. De viste sig desværre at være lidt af en mundfuld og vi tabte 5-2. Resten af aftenen stod på hygge og så lidt mere hygge.

Lørdag formiddag skulle vi så møde Måløv 1. Pigerne var vist ikke helt klar, så selvom spillet blev bedre i løbet af kampen, tabte vi 3-1.
Så blev der spist frokost og så var vi ellers klar. Pigerne skulle nu møde Kirke Helsinge IF og hold da op, hvor de startede som fyr og flamme. AFC pressede på fra start og fik hurtigt scoret. Det blev en rigtigt spændende kamp med utroligt flot spil. Og AFC kunne trække sig ud som vindere, 3-2 blev det til. Om det var den is de var blev lovet der gjorde det eller ej, skal vi lade være usagt
Men i hvert fald havde pigerne fundet melodien til de skulle møde Måløv 2. Utroligt flot sammenspil over hele banen og med en sikker sidste skanse vandt pigerne 5-0.
Lørdag aften var vi så en tur ved stranden ligesom slikboden også blev besøgt. Igen var hyggen i højsæde.

Søndag skulle vi så spille den sidste kamp, og ikke for at ligge pres på pigerne, men en sejr ville sikre dem en tredjeplads uden at skulle bekymre sig om udfaldet af de øvrige kamp. Det pres kunne pigerne så godt håndtere idet de kig ud og fortsatte de gode takter fra lørdagens kampe og vandt over Måløv 3, 3-0.

En stor tak til pigerne for en utrolig hyggelig weekend med dejligt sammenhold og god fodbold. Tusind tak til Trine og Birgitte for hjælpen og TAK til ALLE forældre, bedsteforældre og søskende for opbakning med t-shirts og ikke mindst pom-pom´er.