Menu

Stensikker S2sejr

image
Dahlstrøm
08. maj 2021 kl. 23:35
Glamsbjerg banket gule og blå
AFC HS2 - Glambjerg IF: 5-1 (1-0)
🙄🤗 det var ikke lige kønt, men de 3 point landede det rigtige sted.
Efter flere ufrivillige udsættelser, skulle Rema 1000 stadion i Assens endelig ligge græstæppe til og så et lokalopgør.
Med en lidt ærgerlig opstart til kampen, hvor Mathias de Claville måtte udgå med rygproblemer, skulle der pludseligt justeres lidt i start 11’eren, hvilket måske af samme årsag blev en lidt rodet 1.halvleg.
Glamsbjerg IF havde på ingen måde tænkt sig at grave sig ned, hvilket gav en forholdsvis dynamisk halvleg, hvor vi generelt lavede alt for mange unødvendige boldtab.
Dog viste Pelle Emil Lundberg vejen, ved at score med hovedet og fjernede de største panderynker, så vi kunne gå til pause foran 1-0.
Lidt justeringer i pausen og 2.halvleg blev heldigvis mere entydig. Vi lavede ikke de samme fejl og tempoet blev holdt, så de blå/gule aldrig blev rigtigt farlige.
Med yderlige fire scoringer og bemærkelsesværdigt, alle over kanterne, blev kampen lukket og slukke til fortjent sejr på 5-1!
På + siden: generelt godt kantspil og dermed chanceskabende spil og indlæg. Sejr på trods af til tider ukoncentreret indsats.
På - siden: mange unødvendige boldtab. Sløv 1.halvleg, hvor vi er for lang tid om at komme i gang! Igen igen et unødvendigt mål til modstanderen...Det KAN vi gøre bedre.
Vi arbejder videre på træningsbanen tirsdag kl.18.45 og gør os klar til Posten næste lørdag på Rema 1000 Stadion i Assens.
Forza Assens FC🔴⚪️
24” 1-0 Pelle ass. Christian Larsen
47” 2-0 Pelle ass. Emil Vestmark
73” 3-0 Emil Vestmark ass. Søren Pedersen
80” 4-0 Frederik Askov Storm ass. Mathias Hansen
84” 4-1 Glamsbjerg IF
88” 5-1 Mads Elmann Knudsen ass. Kenneth Gam Christensen