Menu

SHELL Assens ny hovedsponsor for Seniorafdelingen i Assens FC

image
Lars Bæk / Thomas Vestmark
13. januar 2020 kl. 20:00
Win-win for alle parter - også medlemmerne

 

Det er med meget stor glæde og fornøjelse at sponsorudvalget i Assens FC kan præsentere SHELL ASSENS som ny hovedsponsor for klubbens Seniorafdeling.

SHELL Assens, v/ Anna og Klaus Schnefeldt og Assens FC har indgået en 3årig aftale, der indebærer at det kendte og karakteristiske SHELL logo vil pryde hjemmebanetrøjerne for klubbens Senior- og Grand Old Mastershold.

Forhandlingerne blev indledt i det tidlige efterår og efter få men konstruktive møder, AFC og Shell Assens imellem, kom man frem til denne aftale som er en win-win for begge parter og klubbens medlemmer.
Aftalen er ikke bare et plus for selve AFC, når der ses på den økonomiske del, men også for det enkelte medlem i klubben vil denne aftale kunne vise sig at komme direkte til gavn. Ihvertfald, hvis man er indehaver at et motorkøretøj - og det er de fleste seniormedlemmer, samt forældre til medlemmer i Assens FCs store U-afd.

Samtidig med at du ikke længere støtter klubben med dit OKkort tilbyder SHELL Assens, 41 ØRE I RABAT pr l tanket brændstof via nytegnet Shellkort - du kan tilmelde dig via dette specielle AFClink: http://kortlink.dk/shellcard/24dks . Husk at have dit NemID klar.
Når du tilmelder dig får du velkomstrabatten i 2 mdr og derefter er rabatten 18 øre i rabat pr tanket liter på standerprisen, mod normalt 15 øre man får som privatkunde.
Er du i forvejen kortkunde hos Shell, så kontakter du nemt Shell's kundeservice på 9933 3360 og så sørger de for at du også får del i den specielle AFCrabat. Husk at oplyse at henvendelsen er via den nye AFCaftale med Shell Assens.

Shell Assens på Faaborgvej har også moderne bilvask og tilbyder samtidig rigtig mange varer i deres store kiosk. Shell har åbent dagligt 05.30-23.00 og fungerer også som pakkeshop for GLS og andre.

Læs mere om Shell Assens her: www.facebook.com/Shell.I.Assens/

 

Endnu en gang velkommen til Shell Assens - vi ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde.