Menu

Pigerne med ny flot sejr

image
Alexandersen
09. maj 2021 kl. 17:44
Næsby sendt til tælling
U12 Piger C-Rækken:
AFC - NÆSBY 4-1
1-0 Silja Falden (34´)
2-0 Selma Rosenkrands Alexandersen (42)
3-0 Alberte Stensdal (51´)
3-1 Ukendt Spiller (58´)
4-1 Alberte Stensdal (59´)
Det var som om den store vejrgud viste at han skyldte AFC pigerne noget efter torsdagens aften kamp var blev afviklet i silende regn og blot en 6-7 graders varme. Der var i hvert fald skruer helt op for solen søndag denne eftermiddag, da AFC pigerne skulle spille forårets 4. turneringskamp mod Næsby.
Næsby holdet var netop kravlet "ned" fra A-rækken, og spillerne fra dette hold stod nu overfor et top motiveret AFC hold med en frisk sejr i bagagen.
AFC holdet lagde fra start et tungt pres mod de stakkels blå spillere fra Næsby, som nærmest ikke fik et ben til jorden eller bolden over midten ned mod Assens målet, og jeg kan allerede her afsløre at det ikke blev den travleste dag på kontoret for vores dygtige målmand Mathilde Hauge Christensen.
Gennem 1 halveg bølgende angrebene mod Næsby målet og jeg talte fra sidelinjen mere end en håndfuld 100 % chancer til AFC pigerne som ikke formåede at veksle chancer til mål, så ved pausefløjtet var kampen stadigvæk målløs.
Efter lidt rokeringer i opstillingen kom der endelig gang i målscoringen, og ballet blev åbnet efter 34 min af en flot kæmpede Silja Falden til 1-0. Det virkede nærmest forløsende for de stribede AFC piger og målene kom nu på stribe, 2-0 blev det efter klumpspil, hvor Selma Rosenkrands Alexandersen havde sidste AFC fod på, der via en Næsby spiller gik i kassen..
Man siger altid at 2-0 er den farligste føring, men "mavefornemmelsen" fortalte os at det nu blot var sejrens størrelse som var kampens spændings moment, for AFC pigerne havde helt styr på kampen, og det blev 3-0 ved Alberte Stensdal som i dag var blandt banens bedste spillere.
Et enkelt "trøstemål" blev det efterfølgende til for de blå Næsby piger, inden Alberte Stensdal tog chancen fra 15-20 meters afstand til målet satte en lang tå på bolden og huggede den ind i toppen af målet til resultatet 4-1 uden for målmandens rækkevidde.
Et flot resultat og holdindsats af de unge piger som holdt sig nøjagtig til de aftale der var lavet før kampen. En skøn "Mors dags gave" at give til alle de mødre som var mødt op denne dejlige solskins søndag.
Nu er der god mulighed for igen at nyde sejren idet at C-holdet første skal i kamp igen om en god uges tid, nemlig Mandag d. 17 Maj i Aarslev kl. 18.00
Kommende Onsdag kl. 18.00 er der topopgør i U12 A-rækken hvor AFC møder et meget stærkt Dalum hold i kampen om rækkens 1. Plads. Så kom på Assens Stadion og hep på AFC pigerne..!
Vi ses på sidelinjen..!