Menu

Masters med uafgjort

image
Benny Lund
31. maj 2021 kl. 22:26
Topopgør venter på mandag
Nr Åby - AFC Gr Old Masters: 2-2
 
Topopgør i Grand Old Masters rækken på et superflot karseklippet stadion og med strålende solskin - så blev kulissen ikke bedre.
 
Et AFC hold der på dagen måtte undvære Thomas Vestmark, Ivan Thomsen , Dan Bøgedal og Henrik Christensen valgte en defensiv taktik med kontrabold. Den taktik ødelagde Lars Hejgaard med en tværaflevering til en modstander og så stod der 1-0 efter 5 min. Flot angreb af Nr Åby og så stod der 2-0 efter 8 min. Der var lagt op til en afklapsning - men AFC holdt fast i konceptet og kom med en reducering fra topscorer John Pedersen tilbage i kampen. Lars P Larsen var tæt på udligning med et hug på sammenføjningen.
 
2 halvleg blev en intens affære med chancer til begge hold. 2 skud på overliggeren og en brændt friløber - men ingen scoring til det gæstende AFC hold. Men en bolderobring på modstanderens halvdel og en tværaflevering til Lars P Larsen som med kampens sidste skud fra kanten af feltet sætte læderet over det fjerne øverste hjørne af målet. 2-2 og dommeren kunne fløjte en flot og jævnbyrdig kamp af sekunder efter.
 
Ikke alt fungerede men ros til alle for en kæmpe fighterindsats. Så vi er med i kampen om 1 pladsen når Ringe som førerhold gæster Assens kommende mandag.⚽️⚽️⚽️