Menu

C-piger med uafgjort

image
Alexandersen
23. maj 2021 kl. 09:17
U12 Piger C-Rækken.
Nr.Åby - AFC 1-1 (1-0)
1-0 Ukendt spiller (6´)
1-1 Silje Petersen (32´)
Vi tog lørdag hul på Pinsen med den dejlig fodboldkamp hos rækkens førerhold Nr. Åby på deres fantastiske kunstgræsbane som i den grad indbyder til pasningsspil i højt tempo.
Kunstgræsbaner er et dejligt underlag at spille på, og til stor glæde og fordel for den enkelte klub da man kan træne udendørs hele året rundt på et plant underlag. Efterhånden ser jeg kunstgræsbaner overalt på Fyn, og hos mange af selv de miste klubber.
Set i det lys kunne det være til stor glæde for klubbens spillere hvis en kunstgræsbane kunne blive en realitet i Assens FC så man kunne tilbyde de samme forhold for klubbens spillere, som tilbydes i mange andre klubber af AFC´ størrelse, men måske skal der en lokal pengemand til med hang til ungdoms fodbold for at det kan blive en realitet.
Nå det var et sidespring, tilbage til dagens kamp hvor Cheftræner Kryger havde drysset guldkorn ud til spillerne i optakten til kampen, så vi mente af aftalerne var på plads inden kampstart.
Desværre så det ikke helt sådan ud til en start, da Nr.Åby efter blot 6 minutter fik etableret en overtals situation på AFC halvdelen, godt hjulpet på vej af et par AFC spillere som ikke fik løbet retur. Et par gode 1-2 kombinationer at et par Nr. Åby spillere, bang og kuglen lå i kassen til 1-0 og føring til hjemmeholdet. Øv...
AFC var hverken stegt eller kogt i regnvejret, så pigerne kæmpede flot videre og udviste høj moral ved stille og roligt at spille sig ind i kampen og faktisk sætte sig tung på spillet.
Trods spilovertaget kneb det stadigvæk med at få afleveringerne til hinanden til at hænge sammen, så pigerne kom derfor til at løbe mange meter forgæves i første halveg.
Efter pausen og "opsang" fra trænerne begyndte det fra 2. halvegs start helt fantastisk da bolden efter et par gode kombinationer endte hos Silje Petersen, som med en flot inderside på kanten af målfeltet nettede udligningen ind til 1-1.
Det begyndte at ligne noget nu og AFC pigerne satte sig tung på kampen, ja faktisk så tungt at man ikke lige kunne se at det var Nr.Åby der var topholdet og AFC et midterhold, men hele tiden manglede der lige de sidste 5 % så overtaget endte i endnu en scoring.
Vores tilbagevendende udfordring med skarphed i afslutningerne blev igen vores følgesvend til sidst i kampen da vi de sidste 5-10 min spillede os frem til 3-4 store chancer mod et træt Nr.Åby hold.
Desværre lykkedes det ikke af afgøre kampen til vores fordel, og vi måtte vende næsen hjemad med et enkelt point i bagagen. På papiret et særdeles tilfredsstillende resultat mod topholdet, men en AFC sejr i dag havde bestemt ikke været ufortjent.
Nu spiller man ikke med "lige ved og næsten i fodbold" og når pigernes skarphed mangler må vi sige "tak" til det ene point, og sætte skudtræning på programmet til næste træningsaften. 🙂
Tirsdag efter Pinse drøner A-holdet til Strib for at spille om 3 point i turneringen, og Lørdag d. 29 Maj spiller C- holdet igen på hjemmebane mod ærkerivalerne fra Dalum.
Vi ses på sidelinjen..!