Menu

U14 - seneste 3 kampe

image
Michael Storm
15. september 2018 kl. 10:20
Storms referatpakkeløsning

Så har U14 spillet 3 kampe siden vi tabte til Stjernen.

1 kamp 
Var mod Fåborg her havde vi aftalt at lave nogle ændringer på holdet for at gøre vores midtbane stærker så august kom i forsvaret mens Rasmus blev flyttet op på midtbanen 
Og vi spillede virkelig godt men tabte desværre lidt ufortjent 3-2.
Kampens spiller blev Josef Albadri.

2 kamp 
Skulle vi møde Skårup. Her holdt vi fast i den nye opstilling og jeg er ikke i tvivl om at vi har fundet den rigtige løsning alle er blevet 10% bedre og forsvaret er virkelig stærkt nu, da der ikke kommer så kommer stort tryk mod os gennem midten.
Og vi vinder kampen 7-1 
Kampens spiller blev August.

3kamp 
Var i onsdags her skulle vi møde topholdet fra Stenstrup de havde ikke tabt en kamp endnu 
Vi holdt igen fast i vores opstilling og her fik vi virkelig vist at vi er på rette spor vi satte os på kampen fra start og vores angreb er begyndt kæmpe super godt og det giver mål. 
Vores spil er generelt rykket længere op på banen og nu scorer Rasmus Reinholt Hansen også mål - vi går til pause foran 3-0. 
I pausen taler vi om at holde fast og det gør vi. Stenstrup kommer til meget få chancer. August og Oliver styrer virkelig forsvaret flot - det er ikke mange der kommer igennem.
Og vi vinder til slut 5-0 super godt👏👏
Jeg kan generelt se at alle spiller er begyndt at tage ansvar og vi er blevet mere sikker på 11mandsbanen. Udviklingen over de sidste 14 dage har været fantastisk.
Min plan er nu at vi prøver at gå efter 2. pladsen som giver mulighed for at møde stærkere hold til foråret da alle gruppe vinder og 2er bliver samlet her. Så det er målet for efteråret og jeg tror på det. 
Kampens spiller blev Rasmus.

God weekend til alle..