Michael Storm
28. september 2021 kl. 14:20
Mandagsdeler på REMA1000 Stadion
Assens -KFUM 2-2
I Dagens kamp var der dømt revanche fra første kamp vi vidste de havde et par gode spiller plus en kæmpe 😉 der skulle gåes til den vi starter delvis godt jeg føler dog ikke vi er gode nok med bolden vi er for mange der ikke tør tage ansvar vi overlade ligesom til den næste spiller at gøre arbejdet kampen blev derfor ikke køn men vi kommer dog foran på et flot skud af Emil da bolden pludselig kommer ud til ham i felt kanten og han hugger ud at tænke for meget
Så får de igen et heldigt mål hvor Magnus og Olaf støder sammen efter at Olaf havde grebet bolden stort uheld
1-1 ved pause
Anden halvleg bølger lidt frem og tilbage og så får de et tyndt straffe hvor modstanderen stopper i feltet foran Woer og dommeren dømmer at Woer skubber tyndt og synd for Woer: 1-2
Nu kaster vi alt frem i pres og det ryster dem nu kommer vi igennem på kanterne og Emil er igen indblandet i scoringen et flot indlæg fra højre til Paimann som score igen
Og havde vi haft lidt held Idag så var Paimann skud i det sidste minut taget inder siden af stolpen og gået i mål i stedet for midten og i spil igen hvor alle stod som sten og ikke kom på returen 😊
Men for mig var det vigtigt at vi ikke tabte Idag det havde ikke været til at bære