Bo Pill
01. november 2016 kl. 21:02
Kan slutte som 1'er

Så skulle U13talenterne endnu en gang sættes på prøve i en vaskeægte guldkamp! Denne gang var vi på besøg hos Båring, kun målscoreren adskilte os fra hinanden på tabellen.

Vi startede godt ud og fik skabt en masse chancer, dog manglede præcisionen på den sidste fjerdedel af banen. Kampen svingede meget frem og tilbage og der skulle noget ekstraordinært til for at give os føringen....og minsandten om ikke det skete, ud af ingenting hiver Jonathan et drømmehug af en anden verden op af støvlerne og skyder den ind oppe i øverste hjørne af målet fra 25 meters afstand! 1-0!

Halvleg: Kulavig ud, Daniel ind.

I anden halvleg kommer vi ind med samme attitude som vi gjorder fra kampstart, sejren skulle hives hjem! Desværre score Båring på et heldigt mål der kun lige når at ryge over stregen. 1-1..
Båring havde helt klart overtaget i anden halvleg, men her trådte en mål ivrig angriber i karakter og scorede til 2-1!
Daniel kom meget fortjent på måltavlen efter et godt løb af Terndrup! Klasse!
Selvom Terndrup lige have hevet en Assist op af støvlerne kom han også på Tavlen hurtigt efter! 3-1!
Kampen var dog ikke lukket da Båring desværre kom tilbage i kampen efter et uheldigt selvmål. 3-2..

Kampen blev dog lukket og slukket med 2 minutter tilbage af kampen da Terndrup Tonsede igennem Bårings forsvar og sprintede forbi alt og alle...et tørt skud ned i jorden og så stod der ligepludselig 4-2 til Talenterne fra Assens FC!
Slutfløjt!

Man Of The Match: Daniel og og Mads! Forsvaret var intet mindre end fantastiske i dag, og det beviste Mads som stod som en klippe nede i forsvaret sammen med Mouhammed (staves) som også skal have en klapsalve med på vejen for en super indsats!
Daniel blev sat ind i anden halvleg som vores trumfkort med EN mission. Få scoret til 2-1. Den mission blev fuldført perfekt da han scorede til 2-1 med et kvarter tilbage! Super flot👏🏼👏🏼

Vi fik hermed hevet 3 point hjem fra en svær udebane! Super flot arbejde drenge!
Så er der kun en kamp tilbage i denne sæson, og den regner vi da stærkt med at slutte af med en sejr!