Menu

Tæt på for U17

image
Bo Pill
26. august 2018 kl. 18:51
Men flot kasse af Mathias

AFC U17 – KR70 1-2

Trods en rigtig fin sæsonoptakt med god opbakning til træningen de sidste 2-3 uger med en spillertrup, der mønstrer over 20 spillere, havde vi desværre ikke det fornødne held og kynisme i sæsonpremieren mod KR70, der tog stikket med en 2-1 sejr.

En meget jævnbyrdig kamp, hvor vi som minimum havde fortjent det ene point, men vi var desværre ikke skarpe i nogle afgørende situationer, og måtte desværre indkassere 2 uheldige mål imod os i 2. halvleg, inden at Mathias, med sin sædvanlige målnæse, kunne reducere til 2-1 et kvarter før tid. Og selvom KR70 blev reduceret til 10 mand i slutfasen grundet et gult kort, havde vi ikke konditionen til at presse på til sidst.

Der var sæsondebut til Sofus & Tobias, som spillede, som havde de altid spillet på holdet – godt at se gutter. Man of the match blev Christian Hvenekilde, som jo stødte til truppen i slutningen af sidste sæson og har fundet sig godt tilrette i forsvaret.

Vi må tilbage på træningsbanen og arbejde med konditionen, så vi fremadrettet kan stå distancen – så skal pointene nok komme.

Tak til alle supporters, der var mødt talstærkt op på lægterne.