Menu

Glamsbjerg fik U12hug

image
Patrick Petersen
03. juni 2018 kl. 19:10
Flot 5-1sejr

Søndag spillede C-kamp mod den lokale klub Glamsbjerg IF.
Det blev til en sejr på 5-1 til de friske 11 drenge der idag gav dem en kamp til stregen på stadion i det særdeles varme vejr endnu engang.

Vi starter kampen godt ud, med at lægge hårdt på og scorer ret hurtigt kampens første mål med en hård bold fra Lukas Terndrups svage ben😉👍🏼
Herefter fortsætter vi det gode opspil, og med en hurtig tikitaka på højre fløjen fik Rasmus Larsen smidt den i nettet til 2-0.
Kort efter bliver vi dog lidt for smarte i vores spil og vores målmand blev fanget for langt ude af boxen.
2-1!
Her skifter vi lidt frisk blod ind og det gav pote, vi scorer til 3-1 på et flot kontraløb af den ellers kendte højreback Simon Bering som i dagens kamp fik en chance på toppen.

Anden halvleg kommer vi ned i tempo og får ikke rigtig fat i spillet og Glamsbjerg får presset mere på.
Men trods et indirekte fik vi holdt dem væk fra chancer.
I den anden ende får vi strammet skruen og Jonas Dahlstrøm valgte for en gangs skyld at score et af de mål han har på regningen😉😉
4-1!
Til sidst fik vi endelig sparket Victor Johansen lidt mere igang så han lige fik gjort den sidste tand i sin ellers godt udviklende form.
Jeg sagde der var 4 min. Tilbage, jeg ville have han fandt sine gode løb og afleveringer frem fra første halvleg, og lige score en kasse hvis muligt som prikken over i’et.
Og når Rasmus Larsen dribler hele glamsbjergs venstrefløj i stykker og smider den ind til Johansens venstreben.
5-1!!!

Kampens spiller blev idag Rasmus Larsen som leverede en solid indsats idag med sine godt arbejdende fødder, og sit fine overblik.
Han leverede 1 mål og utallige gode nøgleaflevering og 1 assist.
Godt spillet ven!

Med denne kamp kom vi samtidig op på puljens førsteplads som vi vil arbejde hårdt for at bevare sæsonen!

Vi ses!